Haveristen kirja II osa

Yli kuuden vuoden valtava urakka on takana. Haveristen sukukirja II ilmestyy joulukuun 2019 alussa. Sukutietoja on aktiivisesti kerännyt sukuseuran pitkäaikainen varapuheenjohtaja Veikko Haverinen sekä muut suvun jäsenet.

Suvun historiaa on tutkinut FM Ari Kolehmainen. Hän on kirjoittanut suvun vaiheista lähes 100-sivuisen historiaosan kirjan alkuun. Kirjassa on yli 15 000 henkilöä, jotka ovat järjestetty sukutauluihin. Kirja pitää sisällään myös tarinoita suvun vaiheista.

Haveristen uusi sukukirja on kokonaan itsenäinen kirja, ei täydennetty painos ensimmäisestä Haveristen sukukirjasta. Sukukirjassa on nyt mukana myös sukutaulut nykypäivän Haverisiin asti. Sukututkimuksessa on myös menty paljon aiempaa syvemmälle, sillä DNA-testit ovat tulleet mukaan sukututkimuksen apuvälineeksi ja varmistuskeinoksi. Sukukirja tulee sisältämään myös artikkeleja suvun historiasta ja myös yleisemmistä sukuun liittyvistä asioista, kuten sukunimistä, asutushistoriasta, elinkeinoista ja perheestä.

Sukuseuran hallitus on päättänyt kirjan hinnaksi 95 € jäsenille ja 105 € ei jäsenille. Hinnat sisältävät toimituskulut Suomeen. Ruotsiin postitettaviin kirjoihin lisätään 13€ lähetyskuluja. Kirjoja on voinut tilata ennakkoon 17.10.2019 saakka. Ennakkoon tilatut kirjat tulee maksaa sukuseuran tilille viimeistään 30.10.2019.

Maksutiedot: Haveristen sukuseuran tili FI78 5177 0040 0163 27 (OKOYFIHH). Kirjoita viestikenttään: Sukukirja 2 sekä ostajan nimi, osoite tai jäsennumero

Kirjan nouto Kuhmosta vko. 49-50. Yhteystiedot Reino Haverinen, Teerenpolku 7, Kuhmo, puh. 040 596 1594. Mikäli tilauksen osalta on kysymyksiä, niin ota yhteyttä: Mauno Haverinen 0500 608 878 tai haverinen.mt@gmail.com

Kirjat postitetaan tilaajille joulukuun alussa vko. 49.

Tilaussivu avautuu, kun saamme ennakkotilaaja ruuhkan selvitettyä.

Kirja tule olemaan myynnissä myös ensi kesänä Haveristen sukuseuran kesäpäivillä 25-26.7.2020 Paltamon Mieslahdessa, Kainuun Opistolla.

Kirjaprojektin vastaava
Veikko Haverinen