Haveristen kirja II osa

Yli kuuden vuoden valtava urakka on takana. Haveristen sukukirja II ilmestyy joulukuun 2019 alussa. Sukutietoja on aktiivisesti kerännyt sukuseuran pitkäaikainen varapuheenjohtaja Veikko Haverinen sekä muut suvun jäsenet.

Suvun historiaa on tutkinut FM Ari Kolehmainen. Hän on kirjoittanut suvun vaiheista lähes 100-sivuisen historiaosan kirjan alkuun. Kirjassa on yli 15 000 henkilöä, jotka ovat järjestetty sukutauluihin. Kirja pitää sisällään myös tarinoita suvun vaiheista.

Haveristen uusi sukukirja on kokonaan itsenäinen kirja, ei täydennetty painos ensimmäisestä Haveristen sukukirjasta. Sukukirjassa on nyt mukana myös sukutaulut nykypäivän Haverisiin asti. Sukututkimuksessa on myös menty paljon aiempaa syvemmälle, sillä DNA-testit ovat tulleet mukaan sukututkimuksen apuvälineeksi ja varmistuskeinoksi. Sukukirja tulee sisältämään myös artikkeleja suvun historiasta ja myös yleisemmistä sukuun liittyvistä asioista, kuten sukunimistä, asutushistoriasta, elinkeinoista ja perheestä.

Sukuseuran hallitus on päättänyt kirjan hinnaksi 95 € jäsenille ja 105 € ei jäsenille. Hinnat sisältävät toimituskulut Suomeen. Kirjan voi kuitenkin tilata ennakkoon 17.10.2019 saakka.  Ennakkotilaushinta sukuseuran jäsenille on 80 € ja ei jäsenille 90 € (sis. toimituskulut Suomeen). Mikäli voit noutaa kirjan Kuhmosta hinta on 10 € edullisempi (nouto koskee ainoastaan ennakkotilauksia). Ruotsiin postitettaviin kirjoihin lisätään 13€ lähetyskuluja. Ennakkoon tilatut kirjat tulee maksaa sukuseuran tilille viimeistään 30.10.2019.

Kirjat postitetaan tilaajille joulukuun alussa vko. 49.

Suosittelemme lämpimästi kirjan tilaamista myös omille perillisille, vaikkapa joululahjaksi. Tästä lahjasta on varmasti iloa pitkään.

Kirja tule olemaan myynnissä myös ensi kesänä Haveristen sukuseuran kesäpäivillä 25-26.7.2020 Paltamon Mieslahdessa, Kainuun Opistolla.

Ohessa tilauslomake. Huomioi ennakkotilauksen tarjousaika. Toimi heti!

Kirjaprojektin vastaava
Veikko Haverinen
Peltotie 9
41340 Laukaa
veikko.e.haverinen at gmail.com

Haveristen sukukirja II

Haveristen sukukirja II ennakkotilauslomake
(ennakkotilaushinnat voimassa 17.10.2019 saakka)

Täytä alla oleva tilauslomake:

1. Kirjan tilaus sukuseuran jäsen: 80€ (sis. toimituskulut Suomeen)
  2. Kirjan tilaus ei sukuseuran jäsen: 90€ (sis. toimituskulut Suomeen)
  3. Kirjan toimitus Ruotsiin: + 13€
  4. Mikäli noudat kirjan Kuhmosta, hinta jäsenille 70€ ja ei jäsenille 80€
  5. Merkitse kappalemäärä
  6. Täytä tilaajatiedot
  7. Mikäli haluat kirjan toiseen osoitteeseen, niin lisää se tieto
  8. Paina "Lähetä" -painiketta
  9. Maksa tilaus 30.10.2019 mennessä Haveristen sukuseuran tilille FI78 5177 0040 0163 27 (OKOYFIHH). Kirjoita viestikenttään: Sukukirja 2 sekä ostajan nimi, osoite tai jäsennumero

Kirjan nouto Kuhmosta vko. 49-50. Yhteystiedot Reino Haverinen, Teerenpolku 7, Kuhmo, puh. 040 596 1594. Mikäli tilauksen osalta on kysymyksiä, niin ota yhteyttä: Mauno Haverinen 0500 608 878 tai haverinen.mt@gmail.com

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.