Pyällyspuu koevedosvaiheessa

4.4.2014

Pyällyspuu päivien jälkeen ajatukset keveinä kuin höyhen vapaan veden pinnalla@nupii
Pyällyspuu päivien jälkeen ajatukset keveinä kuin höyhen vapaan veden pinnalla@nupii

Pieniä fiksauksia ja lisäyksiä vaille valmis Pyällyspuu on koevedosvaiheessa. Viimeistelyjen jälkeen lehti lähtee painotalosta Haveristen sukukunnan ja muidenkin kiinnostuneiden luettavaksi.

Arvoisat Haveriset ovat tomerasti toimittaneet julkaistaviksi tulevat lehtimateriaalinsa hyvissä ajoin Pyällyspuu toimituksen käsiteltäviksi.

Viikot ovat vilahtaneet jo aprillipäiväyksen yli joten rohkenen sanoa, että painotalosta on tullut jo ensimmäinen ja varsin mielenkiintoinen koevedos Haveristen sukuseuran toukokuussa ilmestyvästä Pyällyspuu lehdestä. 

Tarinoita on ja viisas se, joka pitää tarinankerronnan perinteitä yllä tuodakseen ne toistenkin iloksi. Lämpimät kiitokset suvun omille kirjoittajille. Keväinen ajatus myös vieraileville kirjoittajille tulevan kesän Hämeenlinnan Aulangolla pidettävien sukujuhlien ja viime kesän Lammasjärven rannalla pidetyn sukukokouksen tiimoilta. 

Jokaisella Haverisellakin on jotakin sanottavaa. Lentävä lause, sutkaus tai runo. Itkuvirsi tai laulu. Tarina, joka tuo naurun.                                           Toivottavasti lehti inspiroi teitä lomien aikana laittamaan kesänmuistoja ja tapahtumia paperille ja kameran muistikortille ja lähettämään samantien talletettavaksi Pyällypuun toimitukseen.

Saatte pian odotella postin tuomaa perinteistä Pyällyspuun kevätjulkaisua postilaatikoihinne.@nupii/Pyällypuu2014