Haveristen sukuseuran hallitus kokoontui maaliskuussa

18.3.2014

Haverittaret ja Haveriset vasemmalta:                       Marja Leena, Marja Liisa, Mauno, Veikko, Esko, Martti, Anne, Pentti, Eeva ja Reino. (Kuva: @nupii)
Haverittaret ja Haveriset vasemmalta: Marja Leena, Marja Liisa, Mauno, Veikko, Esko, Martti, Anne, Pentti, Eeva ja Reino. (Kuva: @nupii)

Sukuseuran hallituksella oli tärkeitä asioita mietinnässä lauantain kokoontumisessa Hämeenlinnassa. Haveristen sukuseuran heinäkuisen sukujuhlan alustavia suunnitelmia ja Hämeenlinnan historiaa valaisi Pentti Haverinen. Kotisivujen uudistaminen sujuu Mauno Haverisen opastuksella. Kirjaprojektiin tarvitaan tarinoita, ihmisiä, maisemakuvia ja tekijöitä.

Pyöreän pöydän äärestä ritarilliset Haveriset ja Haverittaret siirtyivät pitämään Haveristen sukuseuran vuosikokousta, lauantaina 15.3.2014 Rantasipi Hotelli Aulangon kokoustilaan.

Hallituksen kokousta johti tuttuun tapaansa sukuseuran puheenjohtaja Esko Haverinen ja sihteerinä toimi Anne Karvonen. Hallituksen muut jäsenet Veikko, Reino, Martti, Marja Leena ja Maija Liisa Haverinen sekä Eeva Töyry osallistuivat kaikki mielenkiintoiseen hallituksen kokoukseen.                                                                                            

Haveristen toinen kirja-projekti on vireillä ja materiaalikeräykseen kaikkien Haveristen tiedoilla, taidoilla ja osaamisella on merkitystä. Kannustakaa lähipiiriänne kertomaan tarinoitaan esivanhemmista, läheisistä ja suvun vaiheista.                                                                                                      

Rohkaiskaa nuorisoa säästämään sukuseuran juhlaviikonloppua varten. Menkää ja tulkaa isolla porukalla Aulangolle, heinäkuun viimeisenä viikonloppuna tapaamaan oman suvun tuttuja, tuntemattomia ja ihania ihmisiä.@nupii