Pyällyspuu ilmestyy toukokuussa

17.3.2014

tuulahdus taivaallinen/ hento
tuulahdus taivaallinen/ hento

Kevät on pari viikkoa etuajassa, mutta Pyällyspuun valmistelu hieman myöhässä toimituksesta riippumattomista syistä. Todennäköistä on kuitenkin, että Haveriset saavat oman suvun perinteisen lehden heti vapun jälkeen toukokuussa.

Haveristen sukuseuran perinteikäs lehti Pyällyspuu jatkaa ilmestymistään. Pyällyspuun toimituksessa toivotaan edelleen, Haveristen rohkaistuvan kertomaan ja kirjoittamaan elämänmakuisia tarinoita. Suvun arjesta, juhlista ja tapahtumista. Ihmisistä edesmenneistä, syntyneistä, juhlivista, eronneista, karanneista, tuntevista, tehneistä, valmistuneista, soittavista, laulavista, olevista ja elävistä.  

Suvussa on tavallisia ihmisiä ja persoonia, joiden elämästä riittäisi tuhatsivuiseksi elämäkerraksi. Pyällyspuuhun riittävät lyhyet ja ytimekkäätkin kertomukset. Valokuva napakan kuvatekstin kera kertoo paljon.

Vuosikausia Pyällyspuu on sinnitellyt perinteisillä poluilla ja etsii parhaillaan uutta muotoa. Toukokuussa 2014 ilmestyvä Pyällyspuu noudattelee vielä hyvinkin perinteistä linjaansa.

Jos innostuit niin lähetä juttusi, kuvasi, runosi, piirrustuksesi kevään Pyällyspuuhun, e -osoitteeseen: anu.piironen@netti.fi viimeistään 28.3.2014.

Ikä ei ole numeroita/ se on mielentila ja mielikuvituksen lento/ tuulahdus taivaallinen/ hento.